Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μας υποδέχεται στο γήπεδο “Αγία Μαρίνα ” στη Νέα Μάκρη την Πέμπτη 14 Ιουλίου, σε μία από τις μελωδικές ταξιδιάρικες συναυλίες του.

‘‘Και τα τραγούδια που έλεγα, όπου πολύ σ’ αρέσαν…’’

Σε κάθε ζωντανή εμφάνιση του Μίλτου Πασχαλίδη δε λείπουν οι αυτοσχεδιασμοί, οι εκπλήξεις, ο αυθορμητισμός! Το μουσικό του ρεπερτόριο είναι πλούσιο τόσο μέσα από τη προσωπική του δισκογραφία, αλλά και με τις σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες πάντα χαρακτηρίζονται από μελωδική διάθεση και επικοινωνιακή αμεσότητα.

Κάθε σταθμός της ως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες, επανέρχεται με τη διάθεση να μάς θυμίσει μεγάλες προσωπικότητες του σύγχρονου τραγουδιού που τον σημάδεψαν αλλά κι όλα τα δικά του που αγαπάμε να τραγουδάμε μαζί του.

Στον Μίλτο Πασχαλίδη, περισσεύει η ροκ διάθεση: την τέχνη του ως τραγουδοποιού, υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, η ολοκληρωμένη φωνή του.

Ας απολαύσουμε αυτά τα μουσικά ραντεβού μαζί του, γεμάτα τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος.

Όπως πάντα όταν ο Μίλτος επιστρέφει, κάθε μουσική του βραδιά, είναι μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Ο Μίλτος είναι ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται με πολλή διάθεση, έτοιμος να μας χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές

Μαζί του οι:
Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά
Πάρις Περυσινάκης – Λύρα, Μαντολίνο
Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο
Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι
Ηλίας Δουμάνης – Τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο
Πασχάλης Κολέντσης, Σάκης Πυριόχος: Ηχοληψία
Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

 

Προπώληση εισιτήριών :

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

– www.ticketmaster.gr

– Τηλεφωνικό Κέντρο: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο

Με μετρητά:

– Εκδοτήρια: Γήπεδο Αγίας Ναρίνας – Νέα Μάκρη

Είσοδος δωρεάν για παιδιά μέχρι 10 ετών.

Go to Top